53D629D3-0F1A-4E3E-A183-9E7F917C2EC9.jpeg

Zomeractie!

Er zijn zoveel vrouwen die fijner in hun lijf willen zitten, een paar kilo kwijt willen of een rustigere huid, buik of minder last willen hebben van hun hormonen. Ze komen vaak bij me nadat ze al veel geprobeerd hebben. Huisartsen die de vinger ook niet helemaal op de zere plek kunnen leggen. Of eindeloze diëten geprobeerd en een boekenkast vol met boeken over eten. Meestal zonder blijvend resultaat helaas. 
 
Dat kan anders! Je wilt toch ook gewoon een leuk jurkje aan? Zonder dat je 6 maanden zwanger lijkt? Zonder na het eten met buikpijn op de bank te moeten kruipen. Geen stemmingswisselingen meer? Weer blij zijn met jezelf?

Energie voor 10 en een rustige huid zonder acne of eczeem?
 
Als ik je nou eens vertel dat ook jij dit allemaal kan ervaren! Vele vrouwen zijn jou voorgegaan. 
Ik ben ook begonnen waar jij nu staat, hormonen die alle kanten op schoten, acne, mijn lichaam bol van ontstekingen, actieve reuma en constant in gevecht met de weegschaal en mijn spijkerbroeken..

 

Het is echt van belang om te weten wáár jouw klachten precies vandaan komen.
 

Doe daarom nu mee met de zomeractie! Reserveer jouw plek snel want er zijn beperkte plekken beschikbaar en dit is een tijdelijke actie echt alleen voor deelnemers aan het Boost Your Health programma, normaal bied ik dit onderzoek niet los aan!

Hier vind je meer informatie over de EMB test.