top of page
53D629D3-0F1A-4E3E-A183-9E7F917C2EC9.jpeg

Candida

Mijn Candida verhaal begint misschien wel al heel wat jaren geleden. Veel vage klachten, gewrichtsklachten, moeheid etc.. Maar nooit erg genoeg om er echt mee door te zoeken naar een oorzaak.

 

Tot de zwangerschap van onze tweede zoon. Ik kreeg vreselijke vaginale klachten en dit gaf uiteindelijk de oorzaak Candida Albicans.

 

De huisarts stuurt je dan vaak naar huis met een zalfje of een vaginale capsule. Er wordt niet verder gekeken dan de huidige klacht.

 

Terwijl Candida zoveel meer is dan dat!

Wist ik veel toen.

Achteraf gezien had ik veel meer mogen doen in mijn zwangerschap. Ons zoontje werd geboren en heeft veel last gehad van eczeem. Gevolg van een mindere darmflora.

 

Klachten bleven bestaan na mijn zwangerschap, en ik heb veel, heel veel verschillende methodes en supplementen geprobeerd. Want ook jij weet dat er 101 adviezen en waarheden online staan.

Suikers vermijden bij een candida infectie, geen fruit eten, appelazijn gebruiken bij een overwoekering door deze gist. 

Of juist een speciale thee drinken. Je wilt alles wel proberen om er maar vanaf te komen.

Helaas geen enkele sloeg echt aan bij mij.

 

Daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar het werkende middel en dieet. Want helaas, alleen met een pil kom je niet van je Candida infectie af.

En er zijn zoveel vrouwen die veel vage klachten hebben. Ze zijn vaak moe, hebben spierpijn zonder noemenswaardig inspanning, ze hebben Brain fogs of juist een bewezen vaginale schimmelinfectie waar ze maar niet blijvend vanaf komen.

 Ze komen vaak bij me nadat ze al veel geprobeerd hebben. Huisartsen die de vinger ook niet helemaal op de zere plek kunnen leggen. Of eindeloze diëten geprobeerd en een medicijnkast vol kuurtjes en zalfjes. Meestal zonder blijvend resultaat helaas. 
 
Dat kan anders!

 

Het is echt van belang om te weten wáár jouw klachten precies vandaan komen.

De klachten die zich uiten zijn echt een lokale klacht, de oorzaak ligt veel dieper. Die ligt namelijk in jouw darmen en lever. 

Daarom is het ook zo belangrijk om daar mee aan de slag te gaan en de Candida gist te elimineren.

 

Ben jij ook klaar om hier mee aan de slag te gaan?

Let's do this!

Heb jij de Candida checklist al gedaan?

Download hem hier.

Komt er uit de checklist een verhoogde Candida kans? 

Download hier het GRATIS ebook over Candida!

Ben je klaar om echt aan de slag te gaan met jouw Candida overwoekering? Dan bevat dit ebook de oplossing voor jou!

Hier vind het het Candida Protocol.

 

Geen product

bottom of page