53D629D3-0F1A-4E3E-A183-9E7F917C2EC9.jpeg

BOOST YOUR HEALTH!

Er zijn zoveel vrouwen die fijner in hun lijf willen zitten, een paar kilo kwijt willen of een rustigere huid, buik of minder last willen hebben van hun hormonen. Ze komen vaak bij me nadat ze al veel geprobeerd hebben. Huisartsen die de vinger ook niet helemaal op de zere plek kunnen leggen. Of eindeloze diëten geprobeerd en een boekenkast vol met boeken over eten. Meestal zonder blijvend resultaat helaas. 
 
Dat kan anders! Je wilt toch ook gewoon een leuk jurkje aan? Zonder dat je 6 maanden zwanger lijkt? Zonder na het eten met buikpijn op de bank te moeten kruipen. Of elke maand jezelf niet een week moeten opsluiten omdat je niet te genieten bent??

Energie voor 10 en geen dips meer na het eten. Hoe klinkt dat? 
 
Als ik je nou eens vertel dat ook jij dit allemaal kan ervaren! Vele vrouwen zijn jou voorgegaan. 
Ik ben ook begonnen waar jij nu staat, hormonen die alle kanten op schoten, acne, mijn lichaam bol van ontstekingen, actieve reuma en constant in gevecht met de weegschaal en mijn spijkerbroeken..
 
Hoe? Boost your health!!
Dit is het meest complete Boost your Health traject. We gaan samen 12 weken aan de slag om een betere versie van jezelf te worden. Geen buikpijn meer, geen opgeblazen gevoel na het eten van je lunch. Een rustigere huid en vol energie! Een cyclus zonder enorme schommelingen in je hormonen waar jij én je omgeving last van hebben. We gaan echt op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en gaan hier meer aan de slag.

Geef jezelf en je omgeving dit cadeau, want echt iedereen verdiend dit!


Elke week ontvang je een nieuwe module van mij, boordevol met informatie over uiteenlopende onderwerpen allemaal te maken met je gezondheid. In begrijpbare, makkelijk te lezen taal.

We beginnen samen met een intake. Je ontvangt voor die tijd een vragenlijst van me en deze bespreken we tijdens het intake gesprek. Na dit gesprek stuur ik een pakketje naar je toe voor de EMB bloedtest. Je kunt heel eenvoudig zelf door middel van een vingerprikje bloed afnemen. Lukt dit toch niet, doen we dit samen.

Dit wordt vervolgens in het lab geanalyseerd en deze uitslag voeg ik samen met de uitkomsten van ons intake gesprek.
Aan de hand hiervan stel ik een plan van aanpak op. Hier staat een voedingsadvies in evt. aangevuld met suppletie en een leefstijladvies.

Ondertussen ga jij alvast beginnen met het traject, doe je de eerste algemene aanpassingen en leer je al van alles over gezonde voeding. Ik neem je hier volledig in mee. Je ontvangt een aantal recepten en een weekmenu.

Na een week of 3 a 4 zijn alle resultaten dan binnen en bespreken we dit samen. 
Na weer 4 weken hebben we weer een gesprek om de voortgang te monitoren. Aan het eind van het traject doen we dit nog een keer en bespreken we ook of je verder nog ergens hulp bij nodig bent.

Op deze manier leer je waarom je de aanpassingen in je leefstijl en voeding gaat doen. Dit zorgt ervoor dat je het ook beter kunt volhouden en dat het een onderdeel wordt van jouw leven. 
 
Omdat ik het belangrijk vind dat je na dit traject ook zelf verder kunt, krijg je nu ook de bonusmodules én de volgende extra’s:

 • Basis- Etiketten lezen

 • Weekmenu met recepten

 • Basis van orthomoleculaire voeding

 • Basis van je voorraadkast

 • E-nummers wat zijn ze?

 
Dus samengevat, wat krijg je allemaal als je je nu aanmeld om mee te doen?

 

 • Een uitgebreide intake

 • EMB bloedtest

 • Uitgewerkt plan van aanpak

 • Vervolg consult om het plan te bespreken

 • 2 opvolgconsulten waarin we de voortgang monitoren en kunnen bijsturen

 • Alle modules over hoe jij weer lekker in je vel komt, zonder klachten

 • Bonusmodules en 5 extra’s 

 • Tijdens dit traject ben ik via whatsapp of mail bereikbaar voor al je vragen

 • Toegang tot een besloten facebookgroep met de andere deelnemers van deze pilot

 
Hier ga je leren hoe je lijf gezond krijgt, je gewicht op peil brengt en het allerbelangrijkste, hoe je dit vasthoud! 

Ben jij er klaar voor? 

Jouw investering voor dit traject wat jouw leven gaat veranderen is slechts €547,-

Kijk hier voor alle andere mogelijkheden om met mij te werken.